Novo: Profesionalni kurs SEO Optimizacije - SEOExpert.rs kurs

Privatnost

Deklaracija o privatnosti

Prilikom svake posete našim web stranama naš Internet server automatskim putem razaznaje različite tipove podataka. Mi prikupljamo podatke kao što su imena i mail adrese, ali samo od posetioca koji stupaju u komunikaciju sa nama pomoću kontakt formulara, obrazaca za registraciju, i drugih Internet servisa koji su implementirani na web sajtu. Takođe, prikupljamo i informacije o web stranicama i sadržajima kojima posetilac pristupa, kao i način na koji je došao do njih.

Podaci koje prikupljamo koristimo za naše interne svrhe sa ciljem unapređenja sadržaja na našim web stranama, poboljšanje Internet marketing strategija, kao i zbog generalnog usavršavanja posla kojom se bavimo.

Mi ne volimo spamere baš kao i Vi, i i iz tog razloga Vaše podatke nećemo i ne smemo prosleđivati trećim licima.

Ukoliko se slučajno desi da na Vašu email adresu stige poruka poslata sa naše email adrese a da Vi to niste očekivali, i ukoliko više ne želite da primate elektronsku poštu od nas, molimo Vas da nas što pre obavestite o tome putem emaila, telefona, ili na bilo koji drugi način.

Vaše podatke ćemo prosleđivati trećim licima ukoliko je ostvaren neki vid saradnje koji to zahteva. Vaše podatke možemo proslediti samo državnim organima i pravnim licima kojima takve podatke treba da dostavimo na osnovu pravne radnje koju Vi inicirate.

Deklaracija o privatnosti povremeno može biti izmenjena u potpunosti ili delimično, gde se pri takvoj promeni neće menjati etički kodeks deklaracije. Prilikom eventualne promene sadržine deklaracije o privatnosti ne obavezujemo se da ćemo Vas direktno obavestiti.